VALİ YENER-NEŞE RAKICIOĞLU ANAOKULU

Vizyon: GELECEK BİZİMLE GELECEK

Misyon: Okul Öncesi Eğitim Programımızı; elimizdeki imkânlar ve içinde bulunduğumuz çevreyi dikkate alarak, en etkin şekilde uygulayıp, kendi kendine yetebilen hayata ve ilköğretime en iyi şekilde hazırlanmış, gelişmeye açık, sorgulayan, araştıran, Atatürk ilkelerinin ve bilimin kesiştiği çizgide, eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği becerileri kazandırarak, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin öz güven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen, demokrasiye inanan bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak için varız ve aynı hedefe giden yolda velilerimizle yan yana yürümekteyiz.

Başarılar:

Isınma: Kömürlü Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (464) 321 2018

WEB - https://valiyenerneerakcolua.meb.k12.tr

Adres - FIÇITAŞI MAH. KAZIM KARABEKİR 2 SK. NEŞE RAKICIOGLU ANAOKULU BLOK NO 5 İYİDERE / RİZE

Otopark:1

Yerleşim Yeri - Fıçıtaşı Mah. İyidere